Народний депутат, член фракції «Наша Україна» Лілія Григорович називає неадекватними заяви представників коаліції про намір спецпідрозділів Міністерства оборони захопити приміщення уряду і парламенту.

Як повідомили в прес-службі «Нашої України», про це вона заявила в четвер, коментуючи відповідну заяву члена фракції Партії регіонів Олега Калашникова, передає «УНІАН».

«Заява Калашникова про можливість захоплення «антикризовиків» на чолі з прем'єром Януковичем підрозділами Міноборони - це черговий прояв параної», - сказала вона.

За словами Григорович, «на все, що заявляє Калашников, здоровим людям потрібно махнути рукою».

Вона нагадала про публічні тренування на Хрещатику підрозділів Міністерства внутрішніх справ: «Ці навчання тим більше можна розцінювати як спробу залякати людей, які прагнуть виражати свою незгоду з діями коаліціантів», - сказала Григорович.

Народний депутат відзначила, що на сьогоднішній день у сесійному залі Верховної Ради, як правило, знаходиться 120-130 депутатів. «Інші паряться десь на Канарах або ще десь. Тому нехай Калашников не переживає - знайти їх у робочих кабінетах, навіть якщо дуже захотіти, неможливо», - сказала Григорович.

Як повідомлялося, Олег Калашников сьогодні заявив, що спецпідрозділи Міністерства оборони України готуються до захоплення уряду, Верховної Ради і до «захоплення прем'єр-міністра і кортежу, який його супроводжує». За його словами, сьогодні принаймні три бойові елітні групи спеціального призначення у складі 100, 150 і 80 чоловік «готові виконувати задачі по захопленню Кабінету Міністрів України, Верховної Ради, здійснювати арешти депутатів – членів Коаліції національної єдності, членів уряду, а також готові здійснювати арешти на робочих місцях».

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

391