Пропонуємо вам вибрані цитати українських політиків з 26 березня по 1 квітня.

«На грушу суху ходили вішати, тому що немає коштів», - Президент України Віктор Ющенко про те, що під час затвердження бюджету на 2007 рік було багато дискусій про підвищення соціальних стандартів.

«Для чого ми водимо політичні хороводи?», - Президент України Віктор Ющенко про поточну ситуацію в країні.

«Виникла мрія – винести з Секретаріату Президента всі круглі, квадратні, трикутні столи, а може і ручки позабирати», - лідер БЮТ Юлія Тимошенко хотіла б, щоб у Секретаріаті Президента більше не підписувалися Універсали.

«У нас два поняття стало в країні - Конституція і думка Президента Віктора Ющенка», - член фракції Партії регіонів, керівник комітету з питань держбудівництва і місцевого самоврядування Віктор Тихонов про можливість розпуску парламенту.

«Якщо скласти прізвища основних фігурантів псевдо майдану... то вийде те, що більше годиться до дня гумору, - «Тюлька» - Тимошенко Юлія, Луценко і Кириленко», - віце-прем'єр-міністр України Дмитро Табачник називає суботній мітинг опозиції «римейком Майдану».

«Він не хоче потиснути протягнуту йому руку. Дії Президента викликають тільки іронічне до нього відношення, оскільки він висловлюється, як скривджена дитина в пісочниці, якій не дали іграшку», - народний депутат, член фракції Партії регіонів Вадим Колісниченко про виступ Президента в КСУ.

«Коли Президент повторює слова однієї відомої пані - це неправильно», - Прем'єр-міністр Віктор Янукович про ситуацію в країні.

«Я прошу вибачення, одного прекрасного дня пан Балога закінчить свою політичну кар'єру на тюремних нарах...», - народний депутат, член Партії регіонів Тарас Чорновіл заявив, що з'явилася інформація про те, що до підготовки цієї акції причетна не тільки лідер БЮТ Юлія Тимошенко, але і глава Секретаріату Президента України Віктор Балога.

«Не вірте тим політичним шарлатанам, які говорять, що завтра або післязавтра знову Україна буде поставлена на диби чергових виборів», - перший заступник голови Верховної Ради України Адам Мартинюк про можливість дострокових виборів

«Кириленко вже бігає за нею, як цуценя на поводку. Виявляється, вона - вождь, а всі інші повинні під її спідницею штурмувати висоти, на які вкаже її пальчик», народний депутат з фракції Партії регіонів Тарас Чорновіл про Юлію Тимошенко

«Я не можу інакше як фарсом назвати те, що відбувається в парламенті з формуванням більшості – народної чи всенародної», - Президент Віктор Ющенко про перехід представників опозиції в коаліцію

«Необхідно на якийсь час, передбачений Конституцією, заховати бойові топірці і витягнути все каміння із-за пазухи сорочок від модних кутюр’є», - координатор парламентської більшості, лідер фракції Партії регіонів Раїса Богатирьова закликає Президента України Віктора Ющенка і лідера об'єднаної опозиції Юлію Тимошенко спільно працювати над національним діалогом.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

1396