Голова Верховної Ради України Олександр Мороз сьогодні нагородив відзнаками Верховної Ради України велику групу науковців, педагогів, представників різних галузей народного господарства, судової гілки влади, правоохоронців, працівників культури, ветеранів.

Як повідомили в прес-службі ВР, нагороди вручені «за заслуги перед українським народом у сприянні становлення незалежної держави, здійснення заходів щодо забезпечення прав і свобод громадян, розвитку демократії, парламентаризму, за багаторічну добросовісну працю і високу професійність».

Звертаючись до присутніх, Мороз сказав, що завдяки їх добросовісній праці, чесному виконанню професійного і службового обов'язку, вірі в безповоротність успіху України «відбуваються позитивні зрушення в суспільстві», передає «УНІАН».

«Перспектива України добра», - сказав голова Верховної Ради, відзначивши, що у нього є підстави з оптимізмом дивитися на можливість «створення в суспільстві позитивного мікроклімату», завдяки якому люди «відчують, що вони і їх діти мають перспективи».

Мороз побажав присутнім успіхів, благополуччя їх сім'ям, здоров'я і нових звершень.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

302