В п'ятницю у Верховній Раді відбулося засідання антикризової коаліції і уряду, на якому було ухвалено рішення про перейменування коаліції і поповнення її рядів. Про це, як передає кореспондент ForUm’у, заявив на прес-конференції Прем'єр-міністр України Віктор Янукович.

«У зв'язку з тим, що антикризова програма виконана, і ми переходимо до програми соціально-економічного розвитку на 2007 рік і переходимо до підготовки стратегії розвитку країни до 2011 року, ми ухвалили рішення змінити назву коаліції і назвати її «Коаліцією національної єдності», - зокрема, відзначив прем'єр.

За його словами, також було ухвалено рішення про прийняття нових членів у ряди коаліції. «Сьогодні ми прийняли в коаліцію ще 11 народних депутатів. Тобто з сьогоднішнього дня в коаліцію входять 260 депутатів», - відзначив він.

Янукович вважає, що процес об'єднання навколо конкретних питань – «це здоровий процес і ми вважаємо, що це дуже важливо, щоб цей процес почався у всьому нашому суспільстві, щоб ми почали засипати ті рови, які з'явилися після виборів 2004 року і щоб 2007 рік став роком початку стабільного розвитку нашої країни і об'єднання суспільств». Реалізація цієї мети, на думку прем'єр-міністра України, відкриє шлях до зростання економіки, поліпшення життя громадян і будівництва сильної і незалежної України.

Відповідаючи на питання журналістів, Янукович повідомив також, що поповнення рядів коаліції національної єдності стало можливим завдяки переходу до складу більшості народних депутатів з БЮТ і «Нашої України».

 

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

358