Метою сьогоднішньої розширеної зустрічі з Главою держави Віктором Ющенком, головою Верховної Ради України Олександром Морозом і лідерами парламентських фракцій було обговорення вимог, які висунула опозиція владі.

Про це в інтерв'ю журналістам заявила лідер БЮТ Юлія Тимошенко, передає кореспондент ForUm’у.

«Ми сьогодні хотіли пройтися по всіх наших вимогах і почути думку прем'єр-міністра України, голови Верховної Ради, а також лідерів антикризової коаліції», - сказала вона.

За словами Тимошенко, всі ті вимоги, які опозиція чітко сформувала в своєму документі, на жаль, до сьогодні владою ігноруються, і жодні не були почуті. Не були «почуті наші вимоги (коаліцією – ред.), починаючи з питаннями тарифної кризи, пенсійних питань, підвищення заробітної плати, питання, пов'язані з конституційною кризою - все це було проігноровано до цього дня», - відзначила вона.

Також лідер БЮТ відзначила, що коли йшлося про загальні речі, то і прем'єр-міністр і голова ВР поводилися толерантно. «Але як тільки мова заходила про конкретні речі, вони втрачали спокій і не приймали жодної пропозиції», - підкреслила вона.

 

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

360