На круглому столі у Президента було ухвалено рішення про те, що представники і більшості і опозиції зроблять спільну заяву про те, що вони вважають за необхідне спільно працювати, вирішуючи питання, які сьогодні турбують суспільство. Про це, як передає кореспондент ForUm’у, заявив голова Верховної Ради України Олександр Мороз.

Він відзначив, що після такої заяви буде «створена робоча група, яка ще раз проаналізує список законодательн6ых актів, які внесені на розгляд парламенту і, виходячи з пріоритетів держави, зробить певні коректування».

Склад цієї робочої групи зможе провести конструктивний аналіз пропозицій щодо ефективності роботи парламенту, як коаліції, так і опозиції.

Також на зустрічі з Президентом були узгоджені принципи формування робочої комісії, яка працюватиме над внесенням змін до Конституції. «Я вносив пропозицію, і зараз її підтверджую знову, що це повинні бути фахівці з конституційного права, які представляють різні гілки влади і мають відповідні знання, досвід, підготовку», - відзначив глава парламенту.

За словами Мороза, склад цієї комісії буде сформований найближчим часом.

Він висловив упевненість, що робота такого органу буде конструктивною, а рішення, що приймаються комісією, ґрунтуватимуться на пошуку компромісу.

 

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

392