Прем'єр-міністр України Віктор Янукович відкидає звинувачення Президента України Віктора Ющенка в необ'єктивності статистичних даних розвитку економіки. Про це Янукович заявив сьогодні під час політичних консультацій в Секретаріаті Президента.

«Для того, щоб робити висновки, наприклад, як працює виконавча влада, як працює уряд, якщо це тема сьогоднішнього дня, то це не той стіл, який може зробити ці висновки», - сказав Янукович.

За його словами, підведення підсумків розвитку економіки України в 2006 році відбудеться на засіданні уряду в середу, 21 березня.

«Ми там говоритимемо про те, що відбулося в 2006 році, робитимемо висновки, як не повторити помилок 2006 року, у тому числі і уряду, який працював у першому півріччі (йдеться про уряд Юрія Єханурова – ред.) і в другому півріччі», - додав прем'єр, передає «УНІАН».

Янукович закликав до об'єктивної і справедливої оцінки діяльності уряду.

«Тому я відкидаю будь-які спроби говорити про те, що статистика у нас не працює або вона на така. У когось вона була така, а у когось – не така. Чому коли вона була така – відбувся такий спад економіки, чому комусь хочеться бути, як то кажуть, білим і пухнастим, а когось ображати?» - поцікавився він.

Глава уряду закликав учасників політичних консультацій зняти питання про оцінку діяльності уряду з розгляду на сьогоднішніх політичних консультаціях.

«Якщо почнеться обмін (образами – ред.), це не дасть позитиву, і тоді круглий стіл не має ніякого сенсу», - сказав Янукович.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

321