Прем'єр-міністр України Віктор Янукович заперечує існування парламентської і політичної кризи в Україні.

Таку думку Янукович висловив сьогодні під час політичних консультацій в Секретаріаті Президента.

« Ми відкидаємо будь-яку парламентську кризу, будь-яку економічну кризу, тому що парламент працює, уряд працює, економіка зростає, бюджет наповнюється, ухвалюються рішення і, до речі, вони приймаються спільно з Президентом. І це приємно», - сказав Янукович, передає «УНІАН».

Разом з тим, прем'єр-міністр констатував наявність дискусії між політичними силами. «Ми до цього звикли, і я вдячний, Вікторе Андрійовичу, Вам, за те, що Ви з розумінням ставитеся до тих питань, які ми спільно з Вами зараз вирішуємо», - додав він.

Янукович підкреслив, що в країні не існує ніякої розбалансованості системи влади. «Але це питання гострі і ми згодні делегувати в робочу групу фахівців, не політиків, а фахівців-юристів, і ухвалити спільне рішення, яке ми прийняли минулого тижня», - відзначив він.

За його словами, коаліція не міняє свого рішення і готова працювати над змінами до Конституції.

« Жодних проблем з цього ми не бачимо, щоб ця комісія напрацювала пропозиції. Хай працюють професіонали», - пояснив Янукович.

Прем'єр-міністр також відзначив, що дестабілізація ситуації в суспільстві негативно впливає на життя людей і на зовнішні відносини країни. «Тому ми проти будь-яких дій, що дестабілізують ситуацію в країні, які звучать сьогодні з приводу дострокових виборів», - сказав він.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

362