Фракція «Регіони України», як і раніше, виступає категорично проти затвердження на посту міністра закордонних справ кандидатури Володимира Огризка і має намір просити Президента внести іншу кандидатуру. Про це, як передає кореспондент ForUm’у, в інтерв'ю парламентським журналістам заявив народний депутат з фракції «Регіони України» Василь Кисельов.

Він нагадав, що під час зустрічі лідерів парламентських фракцій з Президентом України в понеділок крім інших питань розглядається і питання затвердження кандидатури Огризка. «Ще до того, як ця зустріч закінчиться, я можу вам сказати, що наша фракція рекомендуватиме Президенту все-таки внести іншу кандидатуру, тому що на цей час фракція не визначилася щодо кандидатури Огризка, фракція розкололася пополам», - відзначив Кисельов.

Він обурився тим фактом, що спочатку з боку Секретаріату Президента поступило подання на затвердження кандидатури Огризка, а потім з того ж Секретаріату прийшло прохання перенести розгляд даного питання.

Кисельов підкреслив, що якщо Президент внесе нову компромісну кандидатуру, яка не викликатиме такого протистояння, то «регіонали» її обов'язково підтримають. «Я думаю, ми готові підтримати будь-яку кандидатуру, яку внесе Президент України», - сказав депутат і додав, що якщо Глава держави повторно внесе на затвердження парламенту кандидатуру Тарасюка, то за нього голосувати не будуть. «Я думаю, що тих кандидатів (у міністри закордонних справ – ред.), про яких вже йшлося, повторно розглядати не потрібно», - підкреслив він.

 

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

304