Голова Верховної Ради Олександр Мороз написав лист генпрокурору Олександру Медведьку, в якому виказав обурення тим фактом, що до цих пір правоохоронні органи не порушили кримінальну справу відносно депутатів, які свого часу захопили електощитову парламенту. Про це парламентським журналістам заявив один з лідерів БЮТ народний депутат Олександр Турчинов, передає кореспондент ForUm’у.

«Це вперше за моєї пам'яті, коли голова ВР незадоволений тим, що Генпрокуратура не змогла знайти підстави для порушення кримінальної справи проти нардепів і вимагає від Генпрокуратури переглянути свою позицію», - сказав Турчинов.

Він відзначив також, «що Мороз просто ставить задачу генпрокурору» порушити кримінальні справи і вказує, за якими саме статтями це треба зробити.

«Я порекомендував нашим опонентам, оскільки це, очевидно, довгий шлях, створити «розстрільну команду» у ВР з тих, хто їм не подобається і просто карати», - сказав Турчинов.

За словами депутата, такий лист голови парламенту свідчить про те, що замість пошуку стабілізації ситуації, політичні опоненти БЮТ хочуть загострити її і «залякати опозицію», порушуючи проти депутатів кримінальні справи.

Турчинов упевнений, що це питання повинно стати предметом обговорення з Президентом України.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

301