В Алма-Атинській області Казахстану під час перестрілки три людини загинуло, шестеро поранено, повідомили в прес-службі МВС республіки.

«18 березня в селі Маловодне Алма-Атинської області відбулася перестрілка, в якій взяло участь 50 чоловік. Внаслідок інциденту було поранено дев'ятьох чоловік, троє з яких померли в лікарні», - повідомив співрозмовник агентства.

Крім того, за інформацією прес-служби, був підпалений будинок і автомобіль «Міцубісі Паджеро», що належав учасникам конфлікту.

«В даний час конфлікт повністю локалізований, на місці події забезпечений громадський порядок», - запевнили в МВС Казахстану, передає РІА «Новини».

За фактами навмисного вбивства і навмисного знищення чужого майна порушені кримінальні справи. Для розслідування обставин того що сталося, створено оперативний штаб, до якого увійшли співробітники органів внутрішніх справ, комітету національної безпеки і прокуратури області.

Начальник прес-служби МВС Казахстану Багдат Кожахметов у понеділок на брифінгу в Астані підкреслив, що «конфлікт не можна розглядати, як конфлікт на національному ґрунті».

При цьому він уточнив, що в конфлікті брали участь «представники і азіатських національностей, і кавказьких», але попросив пресу не «акцентувати увагу на національностях».

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

490