Народний депутат України, член фракції «Регіони України» Михайло Чечетов впевнений у тому, що антикризовій коаліції вдасться розширитися до 300 голосів, і таким чином отримати можливість долати президентське вето. Таку думку він висловив в інтерв'ю ForUm’y.

«До нас недавно підходили близько 20 депутатів з опозиції і сказали: «Ми вийти з фракції не можемо, але вже дозріли, щоб разом з вами голосувати». В опозиції є сумлінні люди, яким соромно одержувати зарплату і не працювати. Тому, коли Мороз говорив про розширення коаліції до 300 чоловік, він знав, про що говорить. Тут не потрібні ніякі матеріальні стимули, просто в людей є совість. Я теж не сумніваюся, що 300 голосів буде», - заявив він.

Він також спростував можливість розвалу коаліції у разі призначення Володимира Огризка на пост глави МЗС, про який заявила фракція КПУ. «Відповім по-одеськи - не дочекаєтеся», - пожартував Чечетов і пояснив: «І в коаліції є суперечності і різні точки зору, але є і цінності, які цементують коаліцію. Це бажання працювати на країну, бажання об'єднати Україну, консолідувати націю, підняти економіку і на підставі цього підвищити соціальні стандарти людей. Дріб’язок буде завжди, але «милі сваряться – тільки тішаться».

Кажучи про «сімейне життя» об'єднаних НУ і БЮТ, нардеп виразив подив з приводу цього політичного союзу. «Я не можу зрозуміти одного – невже Тимошенко, як розумна жінка, не може зрозуміти, що Ющенко використовує її на пританцьовуваннях? ... Він її використовує. Вона поїхала, і що? Зразу ж вийшов круглий стіл – от і все. Тимошенко повинна це розуміти, а вона, як дівчинка, не розуміє. Вона ж ніби мудрий політик. Я раніше оцінював її, як політика, вище, але зараз її просто використовує Президент», - сказав Чечетов.

Повний текст інтерв'ю читайте тут.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

333