Виконуючий обов'язки міністра закордонних справ Володимир Огризко не брав участь у сьогоднішній розширеній зустрічі Президента України Віктора Ющенка, голови Верховної Ради Олександра Мороза, Прем'єр-міністра Віктора Януковича і лідерів парламентських фракцій. Про це, як передає кореспондент ForUm’у, він заявив в інтерв'ю журналістам біля Секретаріату Президента.

«Я дійсно не брав участь у цій зустрічі», - заявив він.

Огризко нагадав, що на середу готується візит Президента Віктора Ющенка до Російської Федерації. «Ми з колегами просто обговорювали деталі цього візиту», - відзначив він.

Також Огризко підкреслив, що він дійсно супроводжуватиме Ющенка під час візиту до Москви як виконуючий обов'язки міністр закордонних справ. «Я можу сказати, що все добре. Я добре виконую обов'язки міністра закордонних справ України», - підкреслив він.

Крім того, в. о. міністра закордонних справ відзначив, що минулої п'ятниці був узгоджений план «Україна-Росія на 2007-2008 роки. «Цей план передбачає ряд важливих заходів. І саме тому я тут», - сказав він.

Також Огризко запевнив журналістів у тому, що він не знає, чи обговорюється на сьогоднішній розширеній зустрічі його кандидатура на пост глави МЗС. «Це питання знаходиться в компетенції Президента Ющенка і антикризової коаліції», - підкреслив він.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

337