Президент України Віктор Ющенко переконаний, що житлово-комунальній реформі потрібне інтенсивне прискорення.

Про це, як повідомили в прес-службі Президента України, Глава держави заявив, поздоровляючи працівників житлово-комунальної галузі з професійним святом.

«Це – загальна справа Кабінету міністрів і місцевої влади», - вважає Глава держави. На його думку, в цьому питанні важливо не допустити прийняття розрізнених рішень, реформа повинна розроблятися і впроваджуватися на основі комплексного підходу.

Рішення Ради національної безпеки і оборони України про стан справ у ЖКГ, затверджені відповідним Указом Президента України, дають чіткі орієнтири для проведення змін у цій області. Уряд зробив перші практичні кроки в цьому напрямі. При цьому, на думку Глави держави, житлово-комунальній реформі потрібне інтенсивне прискорення. «На важливих напрямах цієї роботи не видно проривних ідей, конкретних заходів. Наприклад, майже нічого не зроблено щодо впровадженню енергозберігаючих технологій, впала дисципліна розрахунків, виросли борги і прямі збитки», – вказав Ющенко, передає «УНІАН».

Президент наполягає, що реформа житлово-комунального господарства повинна залишатися однією з важливих задач уряду і місцевих органів влади. «За цим стоять інтереси людей, їх комфортне і безпечне життя», – відзначив Глава держави. Він планує незабаром провести розширену нараду за участю профільних членів уряду і керівників обласних держадміністрацій, на якій зробити «контрольний огляд» ходу реформи ЖКГ.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

327