Партія регіонів виступає категорично проти проведення в Україні дострокових парламентських виборів. Про це в інтерв'ю ForUm’y заявив народний депутат України, член фракції «Регіони України» Михайло Чечетов.

«Ми категорично проти всяких виборів зараз. Це не вираження слабкості, ми виграємо і президентські вибори і парламентські поза всяким сумнівом, але ми ставимо головною своєю метою підвищення соціальних стандартів для людей, це можна зробити тільки за наявності зростання економіки, а воно, у свою чергу може бути за умови політичної стабільності в суспільстві», - заявив нардеп.

В той же час він відзначив, що якщо опозиція доб'ється дострокових виборів, в Україні необхідно буде провести і дострокові президентські. «Треба розуміти, що одні тільки парламентські вибори не розв'яжуть всіх проблем. До того ж це відкіт назад і втрата одного економічного року. Але якщо все ж таки баломутство візьме верх, то треба проводити одночасно і президентські вибори. Тільки парламентські вибори не дадуть остаточно перемоги нокаутом, буде перемога по очках, і сторона, що програла, половина України, не визнаватиме результати виборів, знову трапиться колапс. Значить, треба проводити і президентські вибори, щоб перемога була нокаутом. Я думаю, тоді Партія регіонів прийде до влади і «наступить тиша та спокій, Божа благодать» років на десять», - упевнений Чечетов.

«Чим витрачати гроші на одні і на другі вибори по окремості, зіграти партію на двох дошках. Ми і там, і там поставимо опозиції дитячий мат. Але це все одно величезні витрати для країни і ми на цьому не наполягаємо», - сказав парламентарій.

Повний текст інтерв'ю читайте тут.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

291