Ялтинські правоохоронці затримали серійного сексуального маніяка. Всупереч всім очікуванням співробітників міліції злочинець виявився зразковим сім'янином, який працює в одній будівельній компанії, і жодного разу не мав проблем із законом.

Як пишуть «Ялтинские вести», тиждень тому міліціонери отримали інформацію про те, що на території Алупкінської школи-інтернату знайдено дівчину, яка перебуває в несвідомому коматозному стані з черепно-мозковою травмою. Встановити особу потерпілої відразу не вдалося, оскільки про пропажу молодої персони ніхто з друзів і родичів не заявляв. Через декілька годин міліціонерам стало відомо, що 22-річна мешканка Алупки 10 березня попрощавшись з подругою близько години ночі поверталася додому, проте до квартири так і не дійшла.

За словами начальника кримінальної міліції Ялтинського міськуправління Анатолія Довгопола, спільними зусиллями співробітників Алупкінського відділу і відділу кримінального розшуку Ялти протягом наступного дня після здійснення злочину було перевірено 20 чоловік. Працювати доводилося украй обережно, оскільки зловмисник міг виявитися іногороднім, і, дізнавшись про те, що правоохоронці «напали» на його слід, сховатися у будь-який момент.

До результату наступного дня підозрюваний – житель Алупки 23-х років був затриманий. Всупереч всім очікуванням співробітників міліції молода людина виявилася зразковим сім'янином, який працює в одній будівельній компанії, і жодного разу не мав проблем із законом. Під натиском речових доказів і свідчень свідків підозрюваний у скоєному признався і нітрохи не розкаявся, передає «Новий Регіон».

Крім того, під час розшукових заходів були відпрацьовані версії про причетність ялтинця до двох інших злочинів, які вчинені аналогічним способом у лютому і серпні 2005 року. Своєї прямої участі чоловік не тільки не став заперечувати, але і охоче признався в здійсненні ряду інших злочинів.

Як відзначив Довгопол, злочинець не висловлював жалю про скоєне, поводився спокійно, а згадувати про подробиці скоєних ним злочинів йому було навіть приємно.

«Це добре, що мене затримали, – сказав він, – тому що вбивати і насилувати я б продовжував і далі».

Відносно затриманого прокуратурою Ялти порушено кримінальну справу і проводиться документування його злочинних діянь.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

487