Пропонуємо вам кращі цитати українських політиків з 5 по 11 березня.

«Ми відкидаємо цей відвертий шантаж, ці політичні шабаші, організовані професійними «мисливцями на відьом» з нашої доморослої опозиції як рух в історичний глухий кут», - лідер фракції Партії регіонів у Верховній Раді Раїса Богатирьова назвала шантажем заяви опозиції про намір провести дострокові парламентські вибори.

«Я можу пишатися тим, що з моїм приходом рейдерські атаки в Україні практично припинилися. Що таке рейдерство? Це - відлякування інвесторів. А тому ми повинні дати відсіч цьому! Хаос нікому не потрібен», - міністр внутрішніх справ України Василь Цушко переконаний, що скоротити останнім часом кількість рейдерських атак на підприємства вдалося завдяки зміні керівництва МВС.

«Я вже 17 років у парламенті, і 15 років там йде таке «базікання». Як тільки загострюється економічна ситуація, відразу виникають розмови про мову. Нереально, що російська мова стане другою державною», – депутат від «Нашої України» Лесь Танюк про мовне питання.

«Люди хочуть спокійно працювати, а не ламати щитові. Я хочу сказати, що до цього більше не треба буде вдаватися, оскільки ми не припустимося більше таких речей», - голова Верховної Ради України Олександр Мороз про дії опозиції.

«Для змін такої ситуації в країні необхідно перестати заплітати косу і непокоїти всю Україну. Я сказав одній з найчарівніших жінок України, що будь-який уряд світу, Європи, України, який не вона очолює, буде найгіршим. Це жарт, але не можна вважати, що є в світі, на планеті і в країні дві точки зору: власна і неправильна. Вистачить громадянської війни в душах і в головах. Жінок багато чарівних, але мало - з такою руйнівною агресією», - віце-прем'єр-міністр України Дмитро Табачник про агресивних жінок.

«Кожній близькій для мене жінці… це стосується моєї внучки, моєї дочки, моєї дружини, в мене буде окремий подарунок. Для всіх інших тільки моє серце. Більше нічого», - мер Києва Леонід Черновецький про подарунки на 8 березня.

«Я відкрию секрет, де б я не працював, завжди робив ставку на жінок. Вони, крім того, що добре готують і є чиїмись матерями, надійні і добре працюють», - Черновецький про жінок.

«Трамвай – цей добрий засіб пересування з погляду екології, зручності для населення і так далі і тому подібне. Це вперше ми так гарно взялися за громадський транспорт», - Черновецький про трамваї.

«Українська влада повинна стати лакеєм для впровадження нових ідей, і говорити своїм партнерам, що ми маємо те-то, і те-то. Тобто підказувати їм», - Президент України Віктор Ющенко про євроінтеграцію.

«Ситуація з міністром закордонних справ – ситуація, від якої потрібно червоніти, незалежно від того, яку гілку влади ти представляєш», - радник Президента України Олег Рибачук про зовнішню політику України.

«Нам говорять – ви не поспішайте, років 10-20 почекайте, а потім, коли розберетеся - знову постукаєте в двері. Але двері за цей час просто окам'яніють», - Рибачук про євроінтеграцію.

«Я хочу, щоб в уряду не було страху, а було бажання йти на цей виклик і діяти – проводити корінні реформування житлово-комунального господарства», - Ющенко про проблеми ЖКГ.

«Я подарую мобільний телефон – її дістав останній, все більше глючить, хоча і недавно дарований», - міністр оборони України Анатолій Гриценко подарує дружині на 8 березня мобільний телефон.

Уряд України і день і ніч працює над тим, щоб українські жінки відчували себе щасливими. Про це заявив Прем'єр-міністр Віктор Янукович, поздоровляючи службовців Кабміну з наступаючим Жіночим днем.

«Ми намагаємося завжди бути поряд з вами і створювати для вас всі умови, щоб ви були щасливі. Там, де є можливість, ми це робимо цілодобово. Таку різноманітність жінок можна побачити тільки перед восьмим березня. У мене аж очі розбігаються», – Прем'єр-міністр Віктор Янукович про жінок.

«Я думаю, що це свисток до дій, і думаю, що ми з вами з цією задачею справимося», - глава Секретаріату Президента Віктор Балога привітав Тимошенко з початком весни і подарував їй свисток з вигравійованим на ньому серцем.

«Сьогодні немає підстав для проведення дострокових президентських виборів. Коли «антикризовики» озвучують подібні заяви, то вони лише грають м'язами. Їх гучні заяви про те, що вони гіганти політики, лише свідчать про їх слабкість. Як відомо, поганому танцюристу, як завжди, щось заважає», - народний депутат з фракції «Наша Україна» Павло Жебрівський про коаліцію.

«Я готовий говорити про політику, а про особисте промовчу! Тому не хочу розказувати, як поздоровлятимуть Юлію Володимирівну 8 Березня. А взагалі, в календарі для мене не існує такого свята. Адже це день виходу повій на мітинг у Чикаго, коли вони скандували гасла боротьби за права і свободи. Це було ще в позаминулому сторіччі! Тому особисто для себе я не бачу необхідності святкувати цю дату. Але це свято - це фактична образа всіх жінок! Оскільки їх потрібно поважати щодня, а не один раз на рік, - підкреслив політик. - І тим більше не через причини, коли повії вийшли на вулиці!», - народний депутат від фракції БЮТ Олександр Ковтуненко вважає 8 Березня днем повій.

«Вести переговори з Януковичем це те ж, якби професор Преображенський вів переговори з Шариковим – своїм підлеглим. Я не розумію, навіщо це робити», - лідер БЮТ Юлія Тимошенко про переговори.

«Що таке «західна культура» ми чудово зрозуміли і побачили своїми очима, відчули на собі. Люди наївно сподівалися, що їх, нібито, допустили до «срібного крана» з чистою джерельною водою західної культури. А насправді, відкрили величезний каналізаційний вентиль, з якого хлинули нечистоти «масової культури», - лідер Компартії Петро Симоненко про західну культуру.

«Ми фактично вже ногами у СОТ, необхідно перемістити туди і руки», - Богатирьова про СОТ.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

1361