Пропонуємо вам кращі цитати українських політиків з 5 по 11 лютого.

«Як стало відомо з деяких джерел, безвідповідальні кримінальні кола країни Гоголь-Моголь хочуть викрасти лідера української опозиції. Ми рішуче протестуємо проти таких намірів, оскільки тоді в Україні не буде весни. Авторитетні джерела повідомляють, що у короля Свазіленда є намір викрасти лідера української опозиції для наведення ладу в його сімейному контингенті, який хоче носити штани. Наш протест щодо цих намірів рішучий і однозначний. Ми заявляємо: коли весна настане – роги самі відпадуть. Розвідка докладає, що існує реальна загроза лідеру української опозиції від пінгвінів Антарктиди. У них гроші тануть до весни, і вони хочуть примусити викраденого лідера зупинити це розорення у себе на батьківщині. Давайте не дамо зупинити українську весну», - лідер фракції СПУ Іван Бокий про те, що такою ж дурістю, як вищесказане, виглядає звинувачення БЮТ уряду в тому, що він хоче віддати українську ГТС Росії.

«Коли проходять ті чи інші переговори або ми узгоджуємо позиції... я ніколи не працюватиму з Кириленком, тому що це молодий, люблячий себе політик, напевно, має на це право, але дуже якийсь вибуховий, і в пошуку епатажу він такі кульбіти виробляє, які не до лиця політику такого рівня. Наприклад, група Кінаха, люди, які конструктивні в «Нашій Україні» - з ними можна вести діалог і знаходити компроміс», – народний депутат України, член СПУ Василь Волга про розкол в «Нашій Україні».

«Досить грати з порохом на гарячій печі, та ще і без штанів», - лідер фракції «Регіони України» Раїса Богатирьова про поглиблення конституційної реформи.

«Якщо на низькому рівні, я можу сказати, що це хворі люди, і я не хочу витрачати час на це», - міністр оборони Анатолій Гриценко про заяви, які не мають під собою ніяких підстав.

«Я і мої колеги в парламенті зобов'язані захистити суспільство від посягань на моральність, не допустити проникнення в свідомість і душі людей будь-якого віку тієї думки, що держава на боці людей, які сіють розпусту, пропагують розбещеність, статеву вседозволеність, які несуть у суспільство бридоту розтління. Держава повинна захищати суспільство від зла, від насильства, у тому числі і такого зла, як гомосексуалізм, лесбіянство і тому подібне», - голова Комітету Верховної Ради України з питань прав людини, національних меншин і міжнаціональних відносин Леонід Грач про збоченців.

«Ми спокійно, нічого ніхто не роблячи, не розповідаючи, досягли того, що в 2006 році доходи держави зросли на 27%. Це, як ви знаєте, без жодних оргій, істерик, драматургії, піар-акцій . Щось я не чую оплесків. Після провалу в 2005 вийти на 15.8% і ніяких оплесків? Щось я не бачу радості на ваших обличчях», - віце-прем'єр Микола Азаров попросив пресу активніше висловлювати задоволення з приводу економічних успіхів уряду Віктора Януковича.

«Ми показали, що ні бійками, ні кусанням мене окремими депутатами Верховної Ради, ні насильствами, нічого добитися не можливо», - мер Києва Леонід Черновецький про зниження тарифів.

«На жаль, це відбудеться», - народний депутат України Віктор Король, кандидатуру якого Президент України Віктор Ющенко вніс на посаду голови СБУ, про свої шанси обійняти цю посаду.

«Похоронів «Нашої України» не буде. Це - політична боротьба, на яку я не сподівався, що вона проводитиметься нашими партнерами. Я - чоловік, і я не все в цьому випадку можу сказати до кінця», - Президент України Віктор Ющенко про майбутнє «Нашої України».

«Називати це подання голим папірцем, який нічим не супроводжується, - це просто цинізм, який переходить навіть цивілізовані межі. Це явна спроба потріпати нерви. Це вже переходить в площину таких ігор, якими займаються школярі»», - представник Президента в парламенті Роман Зварич спростував інформацію про те, що у Верховну Раду України подані не всі документи по кандидатурі Володимира Огризка.

«Гриценко сидітиме у в'язниці. В усякому разі, я, як депутат ВРУ, як член СПУ, як секретар комітету з питань боротьби з організованою злочинністю і корупцією, для цього робитиму все, що в моїх силах. Досі не можу зрозуміти, як так сталося: на відкритому засіданні уряду, де робив звіт глава КРУ, всій країні став відомий рівень зловживання в Мінобороні (6,6 мільярдів гривень), а ця людина досі не у в'язниці», - народний депутат, член СПУ Василь Волга про міністра оборони.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

1085