Секретар Ради національної безпеки і оборони Віталій Гайдук ознайомив американських експертів і політологів з проблемами реалізації в Україні конституційної реформи і законотворчим процесом.


Як повідомили в прес-службі РНБО, Гайдук зустрічався з американськими політологами і експертами 23 січня в рамках візиту до Вашингтона.


Зокрема, в Центрі стратегічних міжнародних досліджень (ЦСМД) Гайдук зустрівся з американськими політологами, більшість яких увійшла до складу новоствореного Комітету партнерства США-ЕС ради України, а в Херітедж Фаундейшн - з провідними експертами з економічних і енергетичних питань. Під час обміну думками секретар РНБО ознайомив американських експертів з сучасною внутрішньополітичною ситуацією в Україні, проблемами реалізації конституційної реформи і законотворчим процесом, економічним розвитком України і її зусиллями в області посилення енергетичної безпеки, передає «УНІАН».


Також Гайдук зустрівся з сенатором Джоном Маккейном, який за соціологічними опитуваннями є одним з найпопулярніших в країні політиків і недавно заявив про свій намір балотуватися в Президенти США, відзначили в РНБО. Сенатор підтвердив традиційний інтерес до розвитку політичних подій в Україні, заявив про свою готовність сприяти енергетичній безпеці і виразив підтримку просуванню України шляхом реформ і зміцнення демократичних інститутів у державі.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

356