Пропонуємо вам кращі цитати українських політиків з 15 по 21 січня.

«І на владу, яка це зробила, вішали всіх дохлих собак і котів – що це великий програш. Тепер 135 доларів – великий виграш», - Президент України Віктор Ющенко про газові взаємостосунки з Росією.

«Я б дуже хотів, щоб візит Прем'єр-міністра України Віктора Януковича на Львівщину допоміг йому збагатити свій інтелект. Якщо цей візит допоможе йому збагатитися, я буду щасливий», – народний депутат Ярослав Кендзьор, один з лідерів Народного Руху України про запланований візит на Львівщину Віктора Януковича.

«Залишився один диверсант - Тарасюк, і той вже скоро опиниться в Лукянівському СІЗО і там, нарешті, затихне», - народний депутат Тарас Чорновіл про Бориса Тарасюка.

«Ви знаєте, чому немає снігу, тому що Мороз зрадив», - Юрій Луценко про аномалії природи і спікера ВР.

«Я можу сказати - хто кого зраджував і чому», - спікер ВР Олександр Мороз про слова Луценка.

«Якби я зараз не був посадовцем, я б нагадав Луценку, як він відвідував збори гомосексуалістів, а також стару істину про те, що собаки гавкають, а караван йде», - міністр з НС Нестор Шуфрич про слова Луценка з приводу того, за що Шуфричу дісталася посада в уряді Віктора Януковича.

«Дуже багато киян звернулися за субсидіями, хтось, можливо, не встиг. Але я хочу сказати, що жоден киянин, поки я живий як мер, не буде виселений зі своєї квартири.Ккрім буржуїв», – мер Києва Леонід Черновецький про буржуїв.

«Жоден депутат не виявив бажання повернутися назад у фракцію БЮТ. Всі депутати сказали, що вони краще здадуть свій мандат, ніж повернуться і будуть простими «кнопкодавами» в руках «емоційної» політичної сили», - секретар Київської міської ради Олесь Довгий про депутатів Тимошенко.

«Ми публікуватимемо списки забезпечених громадян, які не платять за квартиру. Якщо це не допоможе, то додаватимемо до списків фотографії, нехай сусіди з ними не розмовляють», –Черновецький, про те, що кияни не поспішають платити за новими тарифами.

«Я вважаю, що, роблячи зло, будь-який політик, а це торкається виключно Тимошенко, сам піддає себе випробуванням», - мер Києва про Тимошенко.

«Я не належу до числа тих, хто наперед описує технологію. Ви все побачите. Я розумію, що після помаранчевої революції і серії інших протестних акцій влада навчилася їх ігнорувати. Шкіра нової влади товстіша, ніж у її попередниці. Але я знаю в ній слабкі місця. Є такий політичний жарт: «Коли приймаєш низький старт - озирнися: чи не біжить хто-небудь ззаду з жердиною», - Юрій Луценко про владу.

«Вимагаю, щоб з'явилися серйозні резонансні справи», - віце-прем'єр-міністр Микола Азаров дав доручення податківцям.

«Це рішення в черговий раз говорить про те, що першим кроком, який треба зробити – це судова реформа. А якщо завтра гороховський районний суд зобов'яже голову Верховної Ради Мороза підписати закон, то, як ми говоритимемо? А якщо ще якийсь районний суд ухвалить рішення, яким того ж самого Мороза зобов'яже і не підписувати, і підписувати закон одночасно?» - Азаров про рішення Мукачівського районного суду, який заборонив Олександру Морозу підписувати закон про Кабмін.

«Ми розуміємо відповідальність, передусім, за нормальне забезпечення роботи наших дипломатичних представництв за рубежем, а ось чи розуміє це так званий міністр закордонних справ, як він себе називає – питання дуже велике. Я думаю, що він не розуміє. Однозначно, поїздки так званого міністра закордонних справ, будь-куди, фінансуватися не будуть», - Азаров про фінансування МЗС.

«Я дивлюся, як це все сприйняла Тимошенко – вона кинулася замолювати гріхи. Але я думаю, що замолити гріхи навіть біля труни Господньої не вдасться. На жаль, у нас народ України в більшості, як чоловіки, любить очима. Я колись прочитав інтерв'ю першого чоловіка Алли Пугачової, в якому він розказує, як запитав дружину: «Алла, що ти робиш? Ти ж співаєш під фонограму!», а вона відповіла: «Піпл хаває». Якщо говорити про Тимошенко, то «піплхаває» її риторику», - народний депутат України, член «Нашої України» Павло Жебрівський про поїздку Тимошенко до Єрусалиму.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

1164