Прем'єр-міністр України Віктор Януковіч вважає, що до роботи над стратегією економічного розвитку України до 2011 року мають бути залучені і міжнародні експерти, що користуються повагою у світі.

З відповідною рекомендацією до першого віце-прем'єр-міністра Миколи Азарова Янукович звернувся на початку сьогоднішнього засідання Кабміну.

«Я вважаю, Микола Янович, що на останньому етапі треба буде залучити до роботи всіх міністрів, глав комітетів і розставити вагу крапки над «і», звичайно треба провести громадські слухання за участю нашої вітчизняної науки… і обов'язково запросити міжнародних експертів», - сказав прем'єр.

Він підкреслив, що Україна як сучасна держава зможе спланувати свій розвиток на багато років вперед і піти наміченим шляхом.

«Я впевнений, що ми зобов'язані зробити це разом, тому давайте використаємо час поки не працює парламент і займемося підготовкою цих дуже важливих питань, а потім разом з парламентаріями і обов'язково з Президентом розглянемо ці питання і визначимося», - сказав Янукович.

 

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

331