На сьогоднішньому пленарному засіданні спікер парламенту Олександр Мороз попросив одного з лідерів БЮТ народного депутата Олександра Турчинова не перевищувати своїх повноважень. Про це передає кореспондент ForUm’у.

Коментуючи той факт, що Турчинов за власною ініціативою оголосив на пленарному засіданні Верховної Ради хвилину мовчання на згадку про жертви Голодомору 1932-1933 років, Мороз сказав: «Пропозиції подібного змісту вносяться або головуючим на засіданні, або за його дорученням тим, кому це доручено зробити».

Також Мороз прокоментував і заяву фракції БЮТ відносно нібито зриву бюджетного процесу. «Сьогодні немає ніякого зриву бюджетного процесу, є процедура, прийнята Верховною Радою. Після того, як будуть внесені зміни до закону «Про оподаткування», і Президентом буде підписана програма приватизації… то можна буде вносити (на розгляд парламенту – ред.) той варіант, який виходить з рішення Верховної Ради про вилучення з бюджету норм щодо оподаткування і приватизації. Це наше спільне рішення», - заявив він.

За його словами, проект бюджету на 2007 рік буде прийнятий парламентом своєчасно.

 

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

355