Голова Контрольно-дисциплінарного комітету і Комітету з питань безпеки проведення змагань і справедливої гри Федерації футболу України, заслужений майстер спорту, колишній захисник «Динамо» Київ і збірної СРСР Стефан Решко відповів на три запитання кореспондента ForUm’у.

- Стефане Михайловичу, яка новина з Вашого особистого життя за останній час Вам найбільше запам'яталася?

- Чесно кажучи, мене найбільше зараз хвилює рівень і відсутність успіхів українських футбольних клубів у Лізі Чемпіонів. Такі спортивні поразки для мене стали повною несподіванкою і навіть стали певним психологічним ударом. Я абсолютно не чекав, що два наші спортивні клуби - «Шахтар» і «Донецьк» так погано зіграють на Єврокубках. Ось ця новина найбільше запам'яталася.

Новина ця негативна і для нашої країни, і для українських спортивних клубів і, звичайно ж, особисто для мене. І тому ця спортивна новина мене найбільше і зачепила.

- Яка з останніх політичних новин Вас найбільше здивувала?

- Мене вже ніщо не дивує в цій країні. Наша країна така, що від неї можна чекати чого завгодно і всі політичні перетворення українцям треба приймати як належне.

На жаль, в Україні зараз немає стабільності, немає нормальних політиків, немає нормального напряму країни, тому мене вже абсолютно ніщо не дивує.

- Яку новину Ви чекаєте почути найближчим часом?

- Мені дуже хочеться стабільності в країні, щоб був наведений, нарешті, порядок в Україні. І це найголовніше на сьогоднішній момент для всіх нас.

А ось які, для вирішення цих політичних питань, потрібно зробити кроки - це вже вирішувати українським політикам.

Звичайно ж, всі ці перипетії в державі має вирішувати Президент України, а він, на жаль, нічого сьогодні не вирішує. Він поступово віддає свою владу Парламенту і іншим політичним силам. І пора вже уряду щось конкретне робити для стабілізації політичної ситуації в Україні. А то виходить, що ні «помаранчевий» уряд, ні Президент за 2 роки свого правління нічого не змогли зробити для країни. Принаймні, поки ніяких видимих результатів немає.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

702