Президент України Віктор Ющенко прийняв вірчі грамоти від Надзвичайних і Повноважних послів іноземних держав (за сумісництвом).

Як повідомляє прес-служба Президента України, вірчі грамоти Ющенкові вручили посли Республіки Ісландія – Ганнес Гейміссон, Республіки Намібія – Семіел Кавето Мбамбо, Єменської Республіки – Абдульвахаб Мохаммед Аль-Раухані, Республіки Кіпр – Леонідас Маркідес, Республіки Гана – Едвард Апау Мантей, Буркіна-Фасо – Дозеф Коффі-Агое.

Звертаючись до дипломатів, Ющенко відзначив, що Україна зацікавлена у всебічному розвитку відносин з країнами, які вони представляють. «Україна завжди була і буде відкритою до взаємовигідного і конструктивного діалогу з усіма без винятку зарубіжними країнами. Особливо це стосується відносин з тими державами, де через об'єктивні причини присутність України – як в політичній, так і економічної сферах – була недостатньо відчутною», – сказав Ющенко, повідомляє «УНІАН».

При цьому Президент висловив надію, що дипломати сповна використають значні потенційні можливості співпраці своїх держав з Україною.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

416