В середу, 4 жовтня, відбулася прес-конференція головного тренера збірної України Олега Блохіна, який напередодні матчу з італійцями розповів про проблеми і задачі команди.

Блохін відзначив: «Всі говорять про проблеми воротарів у нашій команді. Що ми маємо сьогодні? У Кернозенка - червона картка, Шовковський не в кращій формі».

«Але, чесно сказати, в нас проблема не з воротарями, а з гравцями взагалі. Передусім, це стосується лінії оборони. Не варто всіх собак вішати на одного Шовковського. Так, він помилявся в іграх «Динамо», але, зрештою, виграє і програє команда, а не воротар. Несподівано з'явилася ще одна проблема.», - сказав тренер.

Блохін сказав: «Щойно у нас з Олександром була розмова. Домовилися, що він відіграє два відбіркові тури Чемпіонату Європи, а потім ляже в лікарню на операцію», передає «Корреспондент.net».

Торкнувся Олег Блохін і проблеми із здоров'ям Андрія Шевченка: «Сьогодні вночі Шевченко захворів, у нього піднялася температура до 38,5. Це серйозна проблема».

«Я говорив і говорю, що головним претендентом на перше місце в нашій групі є Франція. Тому головна наша задача - відсівати тих, хто претендує, крім нас, на друге місце. Тому в наступній грі в Римі боротимемося до кінця. «Кров з носу» треба в Італії вигравати. Хоча не біда, якщо ми програємо Італії або Франції у них. Головна наша задача - не втратити очки вдома».

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

423