Відома ведуча каналу ICTV Олена Фроляк відповіла на три питання кореспондента ForUm’у.

- Яка новина з Вашого особистого життя за останній час справила на Вас яскраве враження?

- Ви знаєте, вперше за багато років я влаштувала собі відпочинок посеред тижня і полетіла в Крим на два дні, навіть на півтора. Це стало приємною новиною для мене. Адже звичайно до відпустки готуєшся, збираєшся, налаштовуєшся, а тут всього цього не було. Було раптове занурення в себе, в море і сонце.

Крим кінця вересня чарівний, море підбадьорливе і прозоре, пляжі і кафе нудьгуючі. Дуже всім рекомендую! Іноді корисно про все - про дітей, про сім'ю, про роботу - забути і віддатися повністю своїм почуттям і насолодитися самотністю. Ось, мабуть, ця новина стала для мене найприємнішою за останній час.

- Яка з останніх політичних новин Вас найбільше здивувала?

- З політичних новин виділю, напевно, ту, яка також стосується мене особисто. Моя друга подруга стала прес-секретарем Президента України - це Ірина Ваннікова. Отже, мені щастить на подруг – прес-секретарів глави держави. Перша була Олена Громницька, а зараз ось Ваннікова. Причому Ірина моя подруга, кума і, звичайно ж, тепер уже колишня колега по ефіру. Ця новина швидше не здивувала, а стала несподіваною. І дізналася я про це в Криму.

- Яку новину Ви чекаєте почути найближчим часом?

- Я нічого не чекаю почути. Адже найкраща новина - це відсутність новин. Я чекаю тільки гарних новин - як з полів державних, так і життя особистого.

 

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

1038