На автодорозі, що сполучає Херсон із столицею Криму, з'являться відеокамери. Установка обіцяних відео-постів буде завершена наступного року, у разі відсутності збою у фінансуванні, передають «Київські відомості».

За словами начальника Херсонського облуправління МВС генерал-майора Михайла Ясельського, вже до кінця поточного року систему відеоконтролю змонтують на Антонівському мосту через Дніпро. «Якщо наступного року «на шляховиків» асигнують заплановані 100 тисяч гривень – відеокамери з'являться і на найжвавіших транспортних розв'язках до самого краю», говорить Ясельський.

За планами даїшників, картинка з придорожніх відеокамер поступатиме на пульт в службі автодоріг, а його оператор при необхідності повідомлятиме міліційні патрулі про НП, зафіксованих технікою спостереження. Це дасть можливість надавати оперативну допомогу жертвам аварій і негоди (наприклад, сніжних заметів), а також запобігати злочинам на трасі, передає «новий регіон».

Нагадаємо, тільки в поточному році на трасі Херсон-Сімферополь пограбували декілька транзитних вантажівок з ширвжитком і продуктами, а також вчинили напад на легковик лідера ПСПУ Наталії Вітренко, який на слідував до Криму. Під час зупинки машини біля міста Цюрупинськ з її салону викрали велику суму готівки і документи.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

344