Кореспондент ForUm’у поставив три запитання Дмитру Корчинському.

- Яка новина у вашому особистому житті за останній час справила на вас яскраве враження?

- Не так давно я побував на відпочинку разом з сім'єю на Сицилії. Мені дуже хотілося побачити всесвітньо відому сицилійську мафію, але, на жаль, знайти її там мені не вдалося. Проте вдалося знайти на пляжі, в сусідньому тапчані Карло Дель Понті. Це суддя міжнародного трибуналу і швейцарський прокурор. Та сама, яка замучила Мілошевіча. Саме завдяки цим діям вона і прославилася. Я був уражений! Виявляється можна бути катом сербського народу в будні, а у вихідні дні спокійно загоряти на пляжі. Ось так влаштований наш сучасний світ. У цьому є те, що морозить душу.

Також величезне враження на мене справила дорична архітектура на Сицилії. Оскільки в Греції і Туреччині, де ми можемо спостерігати античну архітектуру, як правило, доричних споруд дуже мало. А ось на Сицилії повно. І, як правило, саме такі архітектурні споруди мене вражають.

- Яка з останніх політичних новин вас здивувала?

- Як і нас всіх, мене, звичайно, здивувала новина про те, що Ющенко виявився ще гіршим, ніж передбачалося. Тому що от так просто взяти і віддати кермо влади своїм прямим конкурентам - це щось дивне. Я думав, що «оранжеві» самі захочуть розграбувати країну, а вони всі важелі цієї справи віддали свої конкурентам. Виходить, що навіть красти по-розумному вони, виявляється, не здатні. І тому «наші оранжеві брати» виявилися ще гіршими, ніж ми про них думали.

- Яку новину ви хотіли б почути найближчим часом?

- Мені дуже хотілося б почути новину про те, що якийсь величезний літак впав на Верховну Раду України. І саме у момент звіту нашого уряду перед Президентом країни.

 

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

758