Засідання робочої групи щодо створення широкої коаліції, можливо, відбудеться в понеділок, проте Партія регіонів до цих пір чекає пропозицій від блоку "Наша Україна" з приводу коаліційних документів, повідомила лідера фракції Партії регіонів Раїса Богатирьова в інтерв'ю журналістам у понеділок.

За словами Богатирьової, Партія регіонів так до цих пір і не отримала пропозицій, що стосуються позиції Блоку "Наша Україна" в переговорному процесі щодо створення широкої коаліції.

Крім того, відзначила вона, викликає питання і якість переговорного процесу, у тому числі з боку Блоку "Наша Україна". Це стосується учасника переговорів з боку Блоку "Наша Україна" - Романа Безсмертного, "який спростовує попередні свої позиції". "На початку він за розширення коаліції, сьогодні він пропонує розпустити Верховну Раду без яких-небудь фактичних юридичних підстав", - сказала Богатирьова, додавши, що "Нашій Україні" необхідно задуматися над тим, хто представлятиме її інтереси в переговорній групі, передає «Інтерфакс-Україна».

Відповідаючи на запитання про те, чи вважає вона малоймовірним розширення коаліції, Богатирьова підкреслила, що переговорний процес не проходить "дуже гладко", "є певні складнощі", обговорюється багато пропозицій. В той же час, за її словами, необхідно по всіх пропозиціях, які виносяться на обговорення, вести дискусію. "Тільки через дискусію ми вийдемо на взаємоприйнятні формулювання і пропозиції", - сказала депутат.

Богатирьова підкреслила, що Партія регіонів була і залишається зацікавленою в продовженні переговорного процесу і в його завершенні найближчим часом позитивним результатом.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

285