Пропонуємо вам вибрані цитати українських політиків за тиждень.

«Вся школа повинна співати гімн. Почати треба навчання з директора, потім слова повинні вивчити вчителі, потім діти. А то стою я в школі на першому дзвінку - співаю, а вони поряд - мовчать», - мер Кременчука Микола Глухов про святкування Дня знань, що не вдався.

«Бюджет, на відміну від того, що декларувалося, а було задекларовано, що до влади прийшла команда фахівців і не буде створено бюджет проїдання, він проїдальний, тобто дефіцитний бюджет. Це бюджет, в який гроші позичатимуться у населення», - народний депутат з фракції БЮТ Андрій Шкіль про бюджет.

«Вибори є вибори. Програш є програш. І ми повинні чесно сказати, що основні гасла не були виконані. Бандити не сидять у в'язницях, корупцію не знищено», - народний депутат, член блоку «Наша Україна» Володимир Стретович.

«Справжній самурай не шукає легких шляхів! Досить вже депутатам штовхатися пітними животами», - народний депутат з фракції БЮТ Дмитро Видрін.

«Замість того, щоб соромливо приховувати свій плагіат, зухвало красується їм, займаючись піаром на всю Україну», - народний депутат Борис Безпалий, звинувачувавши Юлію Тімошенко в плагіаті законопроекту.

«Я не хочу сказати, що у мера не всі дома, але ми вважаємо, що йому краще пройти психіатричну експертизу. Жоден мер не зважиться відразу піднімати тарифи за декількома позиціями і в декілька разів», - голова Всеукраїнського об'єднання «Молодь - надія України» Вадим Гладчук.

«Для народу БЮТ буде захистом, надією, променем світла і птахом, який летить попереду і вказує шлях, - альбатросом, буревісником, орлом», - народний депутат, член фракції БЮТ Андрій Шевченко.

«Не можу сказати напевно, чи була це необхідність терміново поговорити з соціалістом чи одна з маленьких жіночих шпильок. У будь-якому випадку це не повинно нас відволікати від головного», - Шевченко, відповідаючи на питання, чому під час виступу в парламенті спікера ВР Олександра Мороза Тимошенко обернулася до нього спиною, почавши розмову з Йосипом Вінським.

«Ситуацію можна виправити, збалансувати шляхом внесення додаткових змін у Конституцію. Проте наскільки це сьогодні політично реально, залежить від того, як швидко основні політичні гравці наб'ють собі синяки на новому політичному полі», - народний депутат Юрій Ключковський про позбавлення Президента повноважень.

«Тому що я, як би мене хто не умовляв, робитиму так, як я вважаю потрібним для киян. «Оскільки я в цьому «січу» - розбираюся», - мер Києва Леонід Черновецький, відповідаючи на питання, чому він не відмовляється від депутатського мандата.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

922