Колишній кандидат на пост президента Білорусі Олександр Мілінкевич вважає, що в об'єднаних демократичних силах республіки спостерігається певна криза, але до розпаду коаліції вона не приведе.

"Можна по-різному говорити, що відбувається з коаліцією. Є різні погляди, різні підходи. Можна сказати, що певна криза є", - заявив Мілінкевич на прес-конференції в середу в Мінську, передає «Newsru.com».

Проте він не вважає, що ця криза приведе до розпаду коаліції. Мілінкевич відзначив, що не знає "жодної людини, яка б хотіла вийти з коаліції". "Суперечки - це боротьба, але боротьба буває не тільки протилежностей, але і всередині однієї родини", - висловив свою думку екс-кандидат у президенти.

Говорячи про перспективи проведення другого конгресу об'єднаних демократичних сил, лідер опозиції сказав, що "конгреси періодично треба проводити, вони мобілізують". При цьому він підкреслив, що проведення конгресів не "є самоціллю". На його думку, головне завдання конгресу - це вироблення доцільних дій.

Мілінкевич вважає, що наразі представникам демократичних сил "треба йти до людей".

Він також сказав, що не боїться конкуренції з боку своїх колег по коаліції. "Я не вважаю, що якщо мене вибрали єдиним кандидатом на вибори (президента Білорусі), то це довічно", - відзначив він.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

537