Кореспондент ForUm’у поставив три запитання народному артисту України, телеведучому Богдану Бенюку.

- Яка новина у вашому особистому житті за останній час справила на вас яскраве враження?

- Це, безумовно, народження внука. Коли народився внук, ти розумієш, що це настає новий виток у твоєму житті. Тому що продовження твого роду - це величезний дар божий. Тому що не у кожного є щастя - мати внуків.

Внука ми назвали Северин.

- Яка з останніх політичних новин вас здивувала?

- Мене, як і багатьох жителів України, абсолютно не дивують ніякі новини. Особливо після всього того, що відбулося під час президентських виборів. Напевно, в українського народу вже немає ніяких здивувань. Ніхто не дивується з того, що відбувається в Центральній владі і тому, хто зараз бере владу в свої руки. Що далі з Україною?! Здається, вже ніхто нікого не здивує.

Зрозуміло тільки одне, що ті сили, які є патріотичними в Україні, національними силами повинні об'єднуватися і далі вести свою лінію. Тому що українська держава має бути державою унітарною: повинна бути своя мова і свої пріоритети незалежної держави.

- Яку новину ви хотіли б почути найближчим часом?

- Для мене, абсолютно, це не має ніякого значення. Я та людина, яка вважає себе реалістом і оптимістом. І я відношуся з повагою до всіх подій, які відбуваються щодня або в наступні дні. Я розумію і живу тим, що день подарований мені Господом Богом. Я прагну прожити його так, як говорив Павло Корчагін - «щоб не було боляче за безцільно прожиті роки». От і все.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

794