Пропонуємо вам підбірку кращих цитат українських політиків за минулі сім днів.

«Ухвалювати подібні рішення 3-4 серпня, здаючи справи, - схоже на удар в спину... А я хочу нагадати, що 4 серпня в цю будівлю прийшов новий уряд... Звичайно, за таке ми не можемо дякувати», - перший віце-прем'єр-міністр Микола Азаров про ряд рішень попереднього уряду (28 серпня).

«Бурність, якщо вона направлена на вирішення питань, що стоять перед парламентом, то я таку бурність вітаю», - спікер Верховної Ради Олександр Мороз, відповідаючи на питання, чи чекає він, що наступна сесія буде бурхливою (28 серпня).

«Партія регіонів, як і Блок Юлії Тимошенко, все-таки діють послідовно. Виходячи з логіки «пацан сказав - пацан зробив, пацан триматиме своє слово», навряд чи вони порушать свої зобов'язання, тому що непорушення зобов'язань поки є їх головною політичною фішкою», - народний депутат Дмитро Видрін, відповідаючи на питання чи погодиться Партія регіонів, якщо умовою свого входження в широку коаліцію «Наша Україна» назве вихід звідти КПУ (28 серпня).

«Вона не погіршується. Але вона і не поліпшується. Просто ми не завжди говоримо правду, а сьогодні я скажу вам правду», - Міністр освіти Станіслав Ніколаєнко про ситуацію в профтехучилищах (29 серпня).

«Розробляється програма, яка повинна бути включена в мережу занять, під неї готується навчальний посібник, підручники, програма методична іспитів, тестів, після задачі яких, діти можуть одержувати від посвідчення спеціального... ну воно цього посвідчення не має ніякої юридичної сили, якщо говорити про посвідчення пішохода, але як моральний стимул для дітей, на жаль, про моральні стимули забули, зараз матеріальні, в основному, стимули, ну були хороші форми роботи, коли дітей заохочували, одні діти отримали, інші ні, хоча пішоходами можуть бути всі», - начальник департаменту ДАІ МВС Сергій Коломієць про навчання дітей Правил дорожнього руху (29 серпня).

В середині осені ми дамо оцінку кожному, хто не встиг підготуватися до зими. Хто не встигне, той піде працювати на інше місце», - віце-прем'єр-міністр, Міністр будівництва, архітектура і ЖКГ Володимир Рибак щодо підготовки до зими в регіонах (29 серпня).

«Голову крутити не треба, але порядок підтримувати – необхідно», - Рибак про майбутні дії нової влади щодо малого і середнього бізнесу.

«Деякі люди вкладали мільйони. Для нас цих людей просто немає, і розмовляти з такими людьми ми не хочемо», - мер Києва Леонід Черновецький про інвесторів «Еліта-Центру» (29 серпня).

«Моя найбільша мрія - захистити дівчину від хуліганів. Протягом 20 років я шліфував майстерність: яким чином можна нейтралізувати свого суперника і послати його в нокаут. Але жодного разу, і я дуже радий, що свої вуміння, навики я не використовував за межами рингу», - Віталій Кличко про свої мрії (30 серпня).

«Є дорога добра, і є дорога зла, і там, де діє Господь - з'являється диявол. Хто виступає проти введення християнської етики - для мене це чортівня», - заступник глави Київської міськадміністрації Віталій Журавський про навчання християнської етики школярів.

«За час навчання в цьому вузі навчитися вчитися», - Олександр Мороз у побажанні першокурсникам (1 вересня).

«Як і кожна людина, коли люди говорять від душі і та мати, яка поздоровляла своїх дітей, вона ж від щирого серця це робила. А воно ж передається до всіх людей. Ну, і мене це не минуло», - голова Донецької облради Анатолій Близнюк у поздоровленні школярам (1 вересня).

«Якщо тільки щось відбуватиметься незвичайного в Києві, у тому числі і відключення, то це всього лише буде спроба створити громадську думку і проблеми демократичної і народної в Києві влади. Ми контролюємо сьогодні Київ в тисячу раз більше, ніж це робила стара влада прораба - це я можу сказати вам точно», - Леонід Черновецький про відключення гарячої води (1 вересня).

«Чесно кажучи, я не дуже вмію розслаблятися. Ну, іноді вип'ю. Відпочиваю по-справжньому в театрі і за кермом. Часто ходжу в київські театри і із задоволенням дивлюся постановки», - посол Росії в Україні Віктор Черномирдін про своє дозвілля (1 вересня).

«Тим, хто живе добре і дуже добре, їм доведеться платити сповна. Це мій ідеологічний підхід. Є два варіанти. Один варіант, який працює з 90-го року, - на мій погляд, він не дуже симпатичний і трохи злодійський, тому що не всі субсидії доходять. Другий варіант - це той, який ніколи ніхто не пропонував. Це мій варіант рішення питання. І сьогодні я буду в Кабміні його обговорювати з першими особами країни», - Леонід Черновецький про підвищення квартплати в Києві (1 вересня).

«Залишаються ще люди, які ненавидять мене всіма фібрами душі. На жаль, вони ще існують на важливих і відповідальних посадах Київської міської адміністрації. Але їх стає з кожним днем все менше», - Леонід Черновецький про недоброзичливців (1 вересня).

«В уряду завершується медовий місяць після призначень», - глава секретаріату Президента Олег Рибачук про нові кадрові призначення (3 вересня).

«Якщо «Наша Україна» продовжуватиме працювати в тому ж дусі, коли декілька чоловік кулуарно ухвалюють рішення і посилають їх на політраду для «одобрямса», то в такої партії немає майбутнього», - Запорізький губернатор Євгеній Червоненко про «Нашу Україну» (3 вересня).

«Ми примусимо всіх, хто торгує в Києві, окремо займатися прибиранням сміття. Для них це нічого не коштує. Вони споюють в день тисячі киян, нехай наймуть хоча б одного двірника. А інакше ми позбавлятимемо їх ліцензії при всій пошані до їх бізнесу», - Леонід Черновецький про сміття в столиці.

«Ми всі зобов'язані повернутися до старої істини: кров мента зриває будь-які «дахи». Незалежно від того, хто «кришує ПДВ", незаконні фінансові операції, кров мента повинна закликати до співпраці всіх силовиків. Подивимося, чи зуміємо ми це зробити», - Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко про справу полковника УБОЗ Романа Єрохіна (2 вересня).

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

946