Народний депутат України член парламентської фракції БЮТ Андрій Шкіль упевнений, що на сьогоднішній день питання поглиблення політичної реформи не актуальне. Актуальним Шкіль вважає питання поглиблення демократії в Україні. Про це Шкіль розповів в ексклюзивному інтерв'ю кореспонденту ForUm’у

«Ми вважаємо, що в Україні треба захищати демократію, а поглиблення конституційної реформи – це питання вчорашнього дня», - зокрема сказав депутат.

Він також відзначив, що на майбутній сесії для БЮТ будуть пріоритетними «ті закони і законопроекти, які захищатимуть демократію, оскільки ми чудово розуміємо, що депутати Януковича, частина «Нашої України», соціалісти і комуністи робитимуть все для того, щоб згорнути демократичні процеси. У тому числі це буде і знищення опозиції, знищення свободи преси».

На питання кореспондента про те, чи готовий БЮТ брати участь у бійках на зразок тих, які були в Раді перед тим, як депутати відправилися на канікули, Шкіль відповів: Ми готові брати участь у протистояннях в парламенті, але в тих, які йтимуть на європейському рівні, а не на азіатському, в який нас втягувала «Партія Регіонів», а на нормальному рівні. Змагатися з фанатами «Шахтаря» досить важко, так це і не потрібно. Парламент, це не те місце, де можуть влаштовуватися бійки. Протистояння будуть на політичному рівні».

 

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

365