Пропонуємо вам підбірку найцікавіших висловів українських політиків за минулий тиждень.

«Не знаю, чи подобаюся я Севастополю, але мені тут подобається, я скучив за хорошою роботою, ми прийняли програму з розвитку Севастополя, тут «до біса» цікаво. Я, жартома, всім своїм друзям говорю: я за 6 років і 3 місяці прем'єрства свій шматок чогось нехорошого з'їв. Тому мені хочеться наважитися в Севастополі. І я не вважаю, що губернатор Севастополя в моєму віці - це невисока посада. Куди підвищуватися? Всі місця в державі зайняті», - голова Севастопольської міської державної адміністрації Сергій Куніцин спростовує чутки про своє підвищення на посаді (22 серпня).

«Особа чоловічої статі. Не був у ролі пенсіонера, і не був у ролі бізнесмена. І в найближчі 10 років не збираюся», - колишній мер Києва Олександр Омельченко, відповідаючи на питання, хто він зараз – пенсіонер чи бізнесмен (21 серпня).

«Клоун Черновецький перетворює столичну мерію на будинок химер, влаштовує клоунаду на Хрещатику, - Омельченко про свого наступника (21 серпня).

«Крим повинен активно діяти. А так, мені здається, що це (Крим – ред.) сплячий слон, який за незрозумілими правилами розподілив ресурси», - Президент України Віктор Ющенко про проблеми Криму (21 серпня).

«А ми граємося словами, говоримо «Північноатлантичний альянс» або «єдина система європейської безпеки». Лише б не називати НАТО. Це повна дурість. Я думаю, це речі психологічного плану», - глава Секретаріату президента Олег Рибачук про приєднання України до плану дій НАТО (22 серпня).

«Хай НАТО дає фінанси, а в Україні достатньо техніки і робочих рук. За наявності грошей ми в змозі справитися з утилізацією боєприпасів. Хай НАТО сидить собі в Брюсселі, а Гриценко їздить і робить звіт, як ми витрачаємо їх гроші. Хочуть з нами співпрацювати – хай женуть бабки», - народний депутат 3 і 4 скликання, член КПУ Юрій Соломатін про допомогу Україні в утилізації боєприпасів з боку НАТО.

«Я не дуже боюся англійських уболівальників. Оскільки те, що уболівальники натовчуть один одного у різні місця, мене не стільки не турбує, як можливі расистські чи терористичні прояви під час цього матчу», - міністр внутрішніх Юрій Луценко про англійських уболівальників (22 серпня).

«Мені набридло займатися тим, що ліквідовувати надзвичайні ситуації, особливо, коли це стосується вибухів на складах боєприпасів. Мене можна використовувати в інших призначеннях, а не як керівника штабу з ліквідації таких аварій», - віце-прем'єр Андрій Клюєв про ситуацію в Новобогданівці (23 серпня).

«Україна йде своєю дорогою, і за 15 років з периферії, з колонії, вона стала в багатьох питаннях по-справжньому незалежною, але нам чомусь сьогодні хочеться говорити про духовну незалежність України», - Президент України Віктор Ющенко про ситуацію в країні (23 серпня).

«Давайте не дуритимемо самі себе», - спікер Верховної Ради Олександр Мороз про звинувачення у поспішності прийняття змін і через цю їх недосконалість (24 серпня).

Далі буде…

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

922