В Запорізькій області були затримані троє підлітків віком від 16 до 19 років, які вчинили розбійний напад на таксиста і намагалися його вбити.


Як повідомили в Центрі громадських зв'язків УМВС України в Запорізькій області, зловмисники діяли за традиційною для подібних злочинів схемою: сівши в таксі в Запоріжжі, замовили поїздку в малолюдний район - в село Грушівка Вільнянського району, і, прибувши на місце, напали на водія, повідомляє «УНІАН».


”Завдавши таксисту кілька ударів ножем в ділянку серця, зловмисники викинули його тіло з машини і на його автомобілі покинули місце злочину. Згодом ”Ланос”, з якого нальотчики викрали магнітолу і особисті речі водія, був кинутий в лісосмузі під селом Підпорожнянка”, - розказали в ЦГЗ.


Через кілька годин після нападу потерпілого водія знайшли жителі Грушівки і викликали ”швидку”. Завдяки своєчасному втручанню медиків життя чоловіка, у якого була пробита легеня і пошкоджено серце, вдалося врятувати. Зловмисників затримали співробітники кримінального розшуку.


Порушено кримінальну справу за статтями 115, 15 і 187 Кримінального кодексу України - ”Замах на вбивство” і ”Розбій”, які передбачають покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 7 до 15 років з конфіскацією майна. Ведеться слідство.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

432