Як повідомили ForUm’y в прес-службі Союзу молоді регіонів України, учора ввечері між прихильниками Партії Регіонів і БЮТ відбулося зіткнення.

За інформацією СМРУ молоді люди, одягнені в одяг з символікою БЮТ напали на прихильників Партії регіонів і нанесли трьом молодим людям тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості.

Один з учасників інциденту, Віталій Дюкарєв, розповів, що все почалося після того, як у них відібрали прапор з символікою Партії регіонів: "Першою постраждала дівчина, яку БЮТівець ударив кулаком в обличчя і розбив губу. Ми спочатку навіть не могли повірити в це, і стали на захист дівчини».

«Раптом з'явилося 6-7 осіб в одязі з символікою БЮТ. Вони били нас палицями, намагалися вдарити і пляшками з-під пива. Я не знаю, чим би це закінчилося, якби не швидко прибула міліція, адже нас було тільки троє (двоє чоловіків і одна дівчина), а їх значно більше. В дільниці ми написали відповідні заяви і пояснення. Найбільше мене вразила негідна поведінка по відношенню до жінки і рівень агресії тих людей, які претендують захищати права і свободи громадян в нашій державі», - цитує слова Дюкарєва прес-служба СМРУ.


У зв'язку з цією подією Союз молоді регіонів України «закликає киян і гостей міста бути уважними, оскільки непорозуміння з позицією представників БЮТ може викликати їх агресію».

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

416