Візит лідера КПУ Петра Симоненко до Москви запланований давно. Про це в ексклюзивному інтерв'ю кореспонденту ForUm’у повідомила народний депутат України, член Компартії Катерина Самойлик.

«Цей візит укладений в рамки міжпартійних відносин», - пояснила вона.

Самойлик не знає, чи призначена у Симоненка зустріч з Президентом Росії Володимиром Путіним. «Інформації щодо того, що у Симоненка призначена зустріч з Путіним, у мене немає. Я про це не чула і нічого не знаю», - призналася нардеп.

Нагадаємо, що в деяких ЗМІ з'явилася інформація про те, що сьогодні лідер Компартії України Петро Симоненко перебуває з візитом у Москві. В ході візиту запланована зустріч лідера українських комуністів з президентом Росії Володимиром Путіним. Мета зустрічі невідома. В приймальні Петра Симоненка повідомили, що про візити шефа їм нічого не відомо. Помічник Симоненка сказав, що розійшлися з лідером КПУ вчора пізно ввечері, про візит нічого не знає, але самого Петра Олексійовича сьогодні не бачив. А нардепу від Компартії, редактору газети «Комуніст» Олександру Голубу відомо тільки, що сьогодні, в день, коли ВР не працює, у Симоненко заплановано відрядження. Правда, куди саме, Голуб сказати не може.

Проте, Петро Миколайович вилетів до Москви чартерним рейсом з аеропорту «Бориспіль» о 13.30. Рейс обслуговував літак «Аерочеллендж». В довідковій VIP- зали аеропорту повідомили, що сьогодні багато московських чартерів, але уточнити чи летів одним з них лідер українських комуністів не вдалося: за словами диспетчера дані про пасажирів подібних рейсів є конфіденційною інформацією.

 

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

320