Екс-голова Донецької облради Борис Колесников звертатиметься до суду, щоб притягти до відповідальності тих, хто брав участь у фальсифікації його справи.

За його словами, «вже більше 20 позовів судових із завтрашнього дня йдуть і до суду, і в Генпрокуратуру». Про це голова Донецького обласного відділення Партії регіонів заявив на сьогоднішній прес-конференції, повідомляє кореспондент ForUm’у.


За словами Колесникова, позови погрожують тим, хто порушував справу, «слідчій групі, слідчому, міністру внутрішніх справ, пану Москалю, Корнічу, Шокіну».

Народний депутат підкреслив, що в нього немає доказів причетності до цієї справи колишнього генпрокурора Святослава Піскуна. При цьому, у разі виявлення таких доказів, Колесников готовий притягти його до відповідальності.

За словами нардепа, він зараз не називатиме замовників фальсифікації його справи.

Колесников також заявив, що стан справ правоохоронних органів і ГПУ загрожує національній безпеці України. «Це радянська система, корумпована, яка уб'є країну і бізнес», - сказав Колесников. За його словами, «якщо Верховна Рада не поставить у правове поле і не знищить генеральсько-прокурорську мафію, то країна не зможе розвиватися».

Колесников нагадав, що 30 червня цього року ГПУ закрила кримінальну справу проти Бориса Колесникова, так і не довівши вини і не знайшовши в його діях складу злочину. За його словами, в самій кримінальній справі відсутній хоча б один свідок звинувачення, крім самих «двох шахраїв - потерпілих».

«Таким чином, можна сьогодні у будь-якого громадянина України відібрати будь-яку власність, і допоможуть вам у цьому такі компаньйони, як Юрій Луценко, і окремі співробітники Генеральної прокуратури України», - заявив Колесников.

 

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

309