Апеляційний суд м. Києва 29 червня об 11.00 продовжить розгляд кримінальної справи про вбивство журналіста Георгія Гонгадзе щодо звинувачення в здійсненні цього злочину трьох колишніх співробітників міліції.


Про це повідомила представник інтересів у суді вдови журналіста Мирослави Гонгадзе Валентина Теліченко.


За її словами, як і очікувалося, сьогодні суд продовжив досліджувати і порівнювати свідчення підсудного Миколи Протасова, які він дав на досудовому слідстві і під час допиту в судовому залі, передає «УНІАН».


Як відзначила Теліченко, на її думку, «Протасов і намагається продовжувати давати заплутані і незрозумілі відповіді. Проте, суд і учасники процесу терпляче і настирливо намагалися дізнатися істину».


Як повідомлялося, 9 січня 2006 року Апеляційний суд Києва почав розгляд по суті кримінальної справи про вбивство журналіста. У вбивстві Г.Гонгадзе звинувачують трьох колишніх співробітників Департаменту зовнішнього спостереження і кримінальної розвідки МВС України – Валерія Костенка, Протасова і Олександра Поповича. Ще один обвинувачений – колишній керівник згаданого департаменту МВС Олексій Пукач – перебуває в розшуку.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

382