Учасники «помаранчевої коаліції» правильно зібрали підписи, і подали оформлені документи так, як це передбачає регламент. Про це, як передає кореспондент ForUm’у, заявила з парламентської трибуни лідер БЮТ Юлія Тимошенко.

Нардеп зізналася, що її здивував «плач губернатора, який багато років був на чолі області, що труба порвалася в 26 місцях». «Якби лежали нові труби, які встановлені за десять років правління мафії, вони б сьогодні не рвалися, тому що бюджет і все інше, що тільки «ворушилося» в країні, були розділені у власні кишенях. Тому і труби рвуться. Ми їх не лататимемо, а мінятимемо», - запевнила вона.

За словами Тимошенко, завершиться епоха «Друзям - все, ворогам - закон». «І першу реформу, яку ми робитимемо - це реформа правосуддя», - проінформувала нардеп і додала, що не мафія вирішуватиме, кому подарувати завод «А», а кому подарувати завод «Б», а закон.

Лідер БЮТ підкреслила, що багато що залежить від того, які будуть кадрові призначення. «Я звертаюся зараз до нашої новоствореної демократичної коаліції ретельно підійти до кожної людини, яка призначатиметься на посаду. І якщо є, хоча б натяк, на те, що у людини є якісь посягання взяти щось державне, я прошу таких людей просто в списки не ставити», - відзначила Тимошенко.

Парламентарій попросила опозицію не хвилюватися. «Опозиція житиме цивілізовано і радісно», - заявила вона.

 

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

267