У нинішньому складі парламенту немає альтернативи широкої коаліції. Таку думку в інтерв'ю журналістам висловив народний депутат України, член фракції «Регіони України» Євгеній Кушнарьов, передає кореспондент ForUm’у.

Крім того, він вважає оптимальним варіантом, якщо до складу широкої коаліції крім Партії регіонів і «Нашої України» ввійшли б і соціалісти. «Досвід Мороза, його політична інтуїція, його універсальні здібності, безумовно, принесли б в таку коаліцію дуже багато позитиву», - сказав Кушнарьов.

Він також вважає маловірогідним створення або відновлення переговорів про створення демократичної коаліції, оскільки, на його думку, учасники коаліції мали всі шанси показати, на що вони здатні, але з цим завданням не впоралися.

«Я думаю, ніхто не вірить, а багато хто всередині цієї фракції навіть боїться, що вони можуть узяти на себе відповідальність і довести Україну до остаточного краху без кадрового потенціалу, без серйозних програм, без підтримки південно-східних регіонів», - сказав Кушнарьов.

Крім того, відповідаючи на питання журналістів, він відзначив, що не вважає фальшивкою створення широкої коаліції і не вірить у вірогідність розколу «Нашої України». В той же час, Кушнарьов відзначив, що всередині цієї партії дуже багато суперечностей, які дійшли до особистих образ.

 

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

375