На базі Чернігівського обласного військового комісаріату відбулося інструкторське заняття з офіцерами щодо використання комплектів комп'ютерної техніки, яка була отримана в рамках реалізації Програми фінансування і надання військової техніки, обладнання і послуг США іноземним державам.

Як повідомили в Управлінні прес-служби Міністерства оборони України, в рамках цієї Програми районні і міські військові комісаріати Чернігівської області отримали 14 комплектів комп'ютерної техніки з метою подальшого використання в програмному комплексі „Призов” і „Приписка”. Також за рахунок цієї техніки у військових комісаріатах Чернігівської області створюється комп'ютерна мережа системи комплектування Збройних Сил України військовослужбовцями за контрактом, передає «УНІАН».

Як відзначив начальник Центру комплектування Збройних Сил України військовослужбовцями за контрактом полковник Сергій Чербунін, зараз проходить реалізація першого етапу Угоди між Україною і США (вартість проекту - 1 млн. 600 тис. доларів), в результаті якого у всіх областях України будуть створені корпоративні комп'ютерні мережі.

Наступний етап передбачає створення єдиної глобальної інформаційної мережі, яка охоплюватиме всі військові комісаріати територіального управління „Північ”, а також Південного і Західного оперативних командувань Сухопутних військ Збройних Сил України.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

357