Юлія Тимошенко, прокоментувала бурхливу реакцію фракції Партії регіонів, яка вчора, 25 травня в залі парламенту протестувала проти рішення «помаранчевих депутатів» про перерву в роботі парламенту до 7 червня. Лідер БЮТ заявила, що членам Партії регіонів необхідно офіційно дозволити пити пиво і кричати «Оле-оле!» в залі Верховної Ради.

« Якщо вони до цього звикли, можливо, в регламент спеціально для Партії регіонів потрібно внести особливе доповнення – дозволити їм кричати в залі «Оле-оле!» і пити пиво», – сказала вона, передає «УРА-Інформ».

« Мені дуже соромно за новообраних депутатів, особливо з Партії регіонів, які тупотять ногами, свистять, крутять біля скроні один іншому, гикають і викрикують у залі. Верховна Рада – це не футбольне поле і не гра «Шахтар»–«Динамо» - це серйозний орган влади. Прошу всіх депутатів бути вихованими і толерантними, поважати один одного. І ніяких таких витівок», – пояснила Тимошенко.

Нагадаємо, Верховна Рада 25 травня ухвалила рішення про оголошення перерви в роботі новообраного парламенту до 7 червня. За це рішення проголосували 240 депутатів з «Нашої України», Блоку Юлії Тимошенко і Соціалістичної партії. За їх словами, перерва необхідна для закінчення переговорів з формування «помаранчевої коаліції».

« Це рішення – занадто. Це порушення регламенту, оскільки цього питання не було у Верховній Раді. Коли ж ВР почне працювати по суті?» – у відповідь обурився лідер Партії регіонів Віктор Янукович.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

305