Євгеній Жовтяк, звільнений Президентом Віктором Ющенком з посади голови Київської облдержадміністрації, але відновлений на цій посаді судом, переконаний, що немає протистояння між ним і Президентом. “Є протистояння між мною і олігархами, які намагаються вирішити земельні питання на Київщині шляхом усунення мене з посади” (Жовтяк відомий як активний прихильник прозорого продажу землі, зокрема, в області він ввів аукціонний продаж землі – ред.). Про це Жовтяк заявив в інтерв'ю.

“Люди, які мені протистоять, агресивно тиснуть на Президента, дезінформують його, спотворюючи реальний стан справ на Київщині. Тому я дуже сподіваюся, що все-таки, не дивлячись на зайнятість Президента, зможу зустрітися з ним і донести йому об'єктивну інформацію. Я впевнений, що після цього діалогу все стане на свої місця, і ми разом з Віктором Ющенком зможемо продовжувати боротися за виконання програми Президента “Десять кроків назустріч людям”. До речі, в Київській області, якої я керую, ця програма виконується більш послідовно і краще, ніж в цілому по Україні під урядовим керівництвом Юрія Єханурова. Я вважаю себе членом команди Ющенка і переконаний, що зможу багато зробити для його перемоги на президентських виборах 2009 року”, - говорить Жовтяк, передає «УНІАН».

Як відомо, 27 квітня уряд, очолюваний Юрієм Єхануровим, направив Президенту подання про необхідність звільнення Жовтяка з посади за “погіршення окремих показників соціально-економічного розвитку області”.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

295