Київський міський голова Леонід Черновецький на першому засіданні нової сесії Київської міської ради з трибуни зачитав і підписав своє перше розпорядження про створення комісії для негайної передачі всіх документів і печатки для здійснення керівництва містом.

Згідно з цим рішенням, з моменту оголошення Київською міською територіальною виборчою комісією на пленарному засіданні Київради рішення про обрання Черновецького Київським міським головою він обіймає цю посаду і бере на себе виконання в повному обсязі повноважень мера міста. Одночасно з обійманням цієї посади він також приступає до безпосереднього керівництва і очолює виконавчий орган Київської міської ради – Київську міську державну адміністрацію, повідомляє «УНІАН».

Відповідно до наступного пункту розпорядження, Черновецький доручає КМДА після закінчення повноважень Київради попереднього скликання і Київського міського голови Олександра Омельченка, яке сьогодні відбулося, продовжити здійснення своїх повноважень до формування нового складу Київської міськдержадміністрації.

Згідно з документом, враховуючи, що повноваження Омельченка на посаді Київського міського голови закінчилися, слід здійснити в невідкладному порядку прийом-передачу майна, печатки і справ, які перебувають в його безпосередньому віданні. Для здійснення прийому-передачі була створена комісія, до складу якої увійшли п'ять депутатів нової Київради: Ігор Лавров, Петро Іванов, Олександр Супруненко, Павло Гречківський, Михайло Яковчук (представники Блоку Леоніда Черновецького – ред.). Контроль за виконанням цього розпорядження Черновецький залишив за собою.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

382