Сьогодні апеляційний суд Черкаської області ухвалив рішення, яким підтвердив законність визнання виборів Черкаського міського голови недійсними.

Колегія суддів відмовила колишньому кандидату на посаду міського голови Валерію Пащенку, який отримав, за попередніми даними, найбільшу кількість голосів виборців - 36 тис. 367, в задоволенні позовних вимог щодо скасування постанови міської територіальної виборчої комісії «Про визнання виборів недійсними», а також негайного обнародування результатів голосування 26 березня 2006 року, повідомляє «УНІАН».

Як повідомляв ForUm, 4 квітня Черкаська міська ТВК скасувала реєстрацію Пащенка кандидатом на посаду Черкаського міського голови, а також визнала вибори в Черкаському територіальному виборчому округу недійсними. Зокрема в постанові МТВК від 4 квітня сказано: «Не відреагувавши належним чином на постанову суду, комісія безпідставно сприяла участі кандидата на посаду міського голови Пащенка В.В. у виборах, що істотно вплинуло на результати відповідного виду місцевих виборів».

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

612