Через сильні снігопади закрито рух транспорту на автодорогах у Миколаївській та Херсонській, обмежено - у Запорізькій областях. Про це повідомляє прес-служба Міністерства інфраструктури України.

«Для недопущення накопичення автотранспорту під час ліквідації наслідків зимової негоди закрито рух транспорту на всіх автодорогах загального користування державного і місцевого значення у Миколаївській області», - йдеться в повідомленні.

Крім цього, на Херсонщині закрито рух по автомобільній дорозі М-14 Одеса - Мелітополь - Новоазовськ (на Таганрог), км 177 - км 199.

Разом з тим, згідно з повідомленням, у Запорізькій області з метою попередження утворення заторів обмежено рух вантажівок та пасажирських автобусів автомобільній дорозі М-18 Харків-Сімферополь-Алушта-Ялта на ділянці км 255+100 - км 283+861 (від Дніпропетровської області до м. Запоріжжя), км 299+491 - км 340+000 (р. від Запоріжжя до р. Василівка).

Як повідомляв ForUm, обмежено рух на трасах Київ - Одеса, Одеса - Миколаїв та Одеса - Кишинів через негоду.

Нагадаємо, з причини стрімкого погіршення погодних умов заборонено рух автотранспорту на автомобільній дорозі М-15 Одеса - Рені.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

164