Через стрімке погіршення погодних умов заборонено рух автотранспорту на автомобільній дорозі М-15 Одеса-Рені і в'їзд великовагових та великогабаритних транспортних засобів в Одесу. Про це повідомляє прес-служба Укравтодору.

За словами начальника Управління експлуатаційного утримання та безпеки дорожнього руху Укравтодору Олега Федоренка, рух закрито через проведення робіт з розчищення дорожнього покриття від снігу.

За інформацією аналітично-диспетчерської групи Укравтодору, сильні снігопади і стрімкі пориви вітру призвели до утворення значного снігового покриву - до 40 см, а в місцях замети - 1-1,2 м.

«Вже більше доби близько 210 шляховиків і 110 одиниць дорожньої техніки області розчищають автомобільні дороги від снігу, проте повноцінний постійний і безпечний проїзд забезпечений, тільки коли вщухне віхола», - прокоментував стан проїзду Федоренко.

За його словами, протиожеледними матеріалами вже оброблено дорожнє покриття багатьох автомобільних доріг області, за винятком ділянок, де спостерігаються значні замети.

За прогнозами Федоренка, найближчим часом циклон охопить Дніпропетровську, Донецьку, Запорізьку, Кіровоградську, Луганську, Миколаївську, Полтавську, Херсонську, Черкаську, Чернігівську області.

«Служби автомобільних доріг та облавтодори цих регіонів уже напоготові - в робочому і черговому режимах уже працюють понад 1500 шляховиків і близько 920 одиниць дорожньої техніки», - підсумував він.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

87