Россільгоспнагляд не пустив на територію Криму партію українського сиру загальною масою близько 3,5 тонни. Про це повідомляє прес-служба відомства.

«Державні інспектори Управління Россільгоспнагляду по Республіці Крим і м. Севастополь припинили чергову спробу ввезення на територію півострова контрафактної продукції. Транспорт, що мав на борту твердий сир загальною масою близько 3,5 тонни, прямував в Крим через МАПП «Джанкой» з українського Краматорська і призначався приватному підприємцю в Сімферополі», - йдеться в повідомленні.

У відомстві розповіли, що продукція була задекларована як «сир твердий в асортименті», однак при огляді було встановлено, що перевозиться «сир твердий російський» з датою виробництва 15 грудня 2014 р., не заявлений в деклараціях виробника - без ветеринарно-санітарних документів.

«Зважаючи на грубі порушення норм і вимог чинного законодавства Російської Федерації та Митного союзу управлінням прийнято рішення про повернення всієї партії сиру на територію суміжної держави», - підкреслили у відомстві.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

37
Теги